Tutustu asuntoihin

Tutustu aluksi asuntoihimme, jotka löytyvät etusivulta.

Täytä asuntohakemus

Seuraavaksi on vuorossa asuntohakemuksen täyttäminen. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä puutteellisia hakemuksia emme voi käsitellä. Tarvittavat liitteet löydät lomakkeen lopusta. Jos täytät hakemuksen sähköisesti, toimita liitteet ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.
Huomioithan, että asuntohakemusta pidetään voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä lukien. Olethan itse aktiivinen hakija, hakemuksen jättämisen jälkeen sinun on hyvä olla meihin vielä puhelimitsekin yhteydessä ja kertoa meille tilanteestasi.
Kelan sivuilla voit tutustua asumiseen liittyviin tukiin.

Jää odottamaan – käsittelemme hakemuksesi

Nyt on meidän vuoromme. Asukasvalinnat perustuvat tarveharkintaan. Asunnon saantiin vaikuttavat hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Tarkastamme maksuhäiriömerkinnät kaikilta täysi-ikäisiltä hakijoilta. Maksuhäiriömerkinnät eivät ole este asunnon saannille.

Tehdään vuokrasopimus

Ennen vuokrasopimuksen tekemistä sinulla tulee olla vakuus maksettuna ja vastaanottolomake palautettuna määräaikaan mennessä. Vakuus on yleensä yhden kuukauden vuokra + 10 %. Vakuuden maksamisen jälkeen voit tehdä vuokrasopimuksen toimistollamme. Kaikkien osapuolten on oltava tuolloin läsnä.